Indre Mission laver ny digital portal

Indre Mission har i flere år været en meget produktiv aktør på internettet. Som producent af videoblogs og podcasts med undervisning, andagter og forkyndelse. Men der har manglet overblik.

Det har IM taget konsekvensen af og skabt en platform, hvor man har samlet den store produktion under én hat, så det er nemt at gå til.

Mange mennesker oplever, at det er nemmere at se en video eller lytte til en podcast om et bestemt emne, frem for at skulle læse en bog eller et blad. Video udgør i dag 80 procent af den samlede datamængde, og også hos Indre Mission har man oplevet en støt stigende efterspørgsel efter video og lydfiler om tro.

imedia.dk har Indre Missions kommunikationsafdeling, der står for platformen, fra starten samlet 1000 video- og lydproduktioner fordelt på 11 kanaler.

Alt indhold på imedia.dk er helt gratis at benytte sig af og frit tilgængeligt både på computer og mobil. Det er tiltænkt både personlig brug og til brug i andagter, i smågrupper eller i større sammenhænge.

I samlingen er der en bred vifte af emner. Der er klip fra taler, fra debatter, fra stævner og konferencer og en del klip med undervisning. Klikker man ind lige nu, kan man bl.a. høre om emner som ”aktiv dødshjælp”, ”hvor gammel er jorden?”, ”hvordan skal man forstå dåben ud fra Bibelen?” og ”fylder rygning for meget i kristne fællesskaber?”

Det hele er bundet sammen af nøgleord (tags) og præsenteres i et enkelt og overskueligt format.