Plus-Oase sprænger rammerne

Lejrchef Verner Andersen er godt tilfreds.

Allerede midt i februar var alle værelser på Rudehøj Efterskole optaget til Plus-Oase i uge 27. Men nu har lejrchef Verner Andersen skaffet adgang til 50 ekstra værelser på Handelsfagskolen i Odder – i centrum mindre en 1 km fra Rudehøj. 

– Disse værelser tilbydes nu også også efter “først til mølle” princippet. Prisen er lidt højere end Rudehøj, men stadig i den billige ende for en uge, fortæller Verner Andersen, der fik ideen til en anderledes bibelcamping med tydelig karismatisk forkyndelse, og under former, hvor alle kan være med. Temaet er ”Liv og Kraft ved Helligånden” og i år handler det specielt om profetiske tegn.

Hovedtaleren bliver norske Gordon Tobiassen, der især underviser om Israels rolle i de bibelske profetier. De øvrige talere er Anja Due, Ulrik Flinta, Orla Lindskov, Tage og Mona Svendsen, N.P. Finne og Benny Mikkelsen, Henri Nissen, Benny Blumensaat, Helene og Mogens Svendsen, Anne Karla og Gunnar Moesgaard, Jens Fischer-Nielsen og Stig Christensen.