Tværkirkelig konference for kvinder

Astrid Dahle Nærbø er leder for Kvinner i Nettverk i Norge.

Kvinder i Netværk holder nu konference for niende gang. Det sker i Pinsekirken Randers på Mariagervej 117 den 6. april, og temaet er: ”Du vendte min sorg til dans”.

Konferencen henvender sig til ”piger i alle aldre” og er både for gamle og nye kristne – og for dem, der bare er ”nysgerrige på Jesus”.

Fra sorg til dans

Konferencens tema er taget fra Es. 61: 3, hvor der står:

“Ja, alle som som sørger i Zion, vil han give festdragt i stedet for sæk og aske, glæde i stedet for sorg, lovsang i stedet for tungsind. De skal kaldes de retfærdige egetræer, og de skal stå som vidnesbyrd om Herrens herlighed.”

– Gud er den, der er i stand til at vende vores liv og omstændigheder. Livet er fyldt med udfordringer, men vi vil vende vores hjerter mod Ham, der kan rejse os op og lade os stå fast i stormen, forklarer netværket.

Konferencens mål er således at udfordre, opmuntre og udruste kvinder til tjeneste for Jesus gennem et nyt og personligt møde med Ham i lovsang og tilbedelse samt gennem taler og stærke vidnesbyrd.

Der bliver også tid til god mad og hyggeligt fællesskab rundt om bordene. Der vil også blive mulighed for køb af smukke “Eden”-smykker, og der vil være indsamling til nødhjælpsorganisationen “Børn Sulter”.

Tabita Jørgensen arbejder med diakoni i hele Danmark.
Talere fra Norge og DK

Astrid Dahle Nærbø er leder for Kvinner i Nettverk i Rogaland fylke i Norge. Hun brænder for at kvinder i alle aldre og i alle faser af livet må opdage og leve i deres fulde Gudgivne potentiale. Astrid vil dele fra sit eget liv om livet med op- og nedture og om at stå i tro for helbredelse for hendes handicappede søn, der døde i en alder af godt 20 år.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Tabita Jørgensen er mor til 3 børn og i fuldtidstjeneste med overnaturlig diakoni i det meste af Danmark. Hun har en stor passion for vækkelse og virker med det profetiske og med tegn, undere og mirakler.

Tabitas arbejde er at hjælpe kirkerne med at lave samlingspunkter for forskellige typer af udsatte, som samfundet måske har givet op over for, og hun ser dagligt mirakler, hvor Gud griber ind og gør sit værk.

Konferencen starter kl. 10.00. Pris for hele dagen inkl. mad kr. 300 inden 1. april, herefter kr. 350. Der er rabat for studerende og modtagere af integrationsydelse.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Tilmelding på Kvinder i Netværks hjemmeside.