Menneskesynet og paradigmeskiftet …

Verner B. Andersen
Formand for KD i Silkeborg

Som KD er med et kristent menneskesyn og kærlighed til vores næste, har jeg det virkelig svært med det såkaldte paradigmeskifte i vort dejlige fædreland Danmark. Er vi virkelig blevet så ejegode, at vi ikke har ret meget til overs for vores næste i nød, så vi har svært ved at dele vort brød med nogle mennesker i nød?

Tænk, at vi ikke en gang kan tage 500 kvoteflygtninge om året. Dem som er de hårdest trængte i denne verden. Jeg skammer mig virkelig over, at vi er kommet dertil, i én af de rigeste lande i vesten. Det må betyde at vort menneskesyn er blevet koldt over for andre end os selv. Nej, for vi hygger os her i vort dejlige smørhul. De fleste af os har nok at leve af, men for lidt at leve for.

Derfor må vi få et helt andet menneskesyn, på mennesker i nød, også på højeste sted i folkestyret på Christiansborg.

Kristendemokraterne foreslår, at vi tager 10.000 af verdens forfulgte kristne, som nok er den største forfulgte flok af mennesker i vores verden for nuværende. Det kunne klæde Danmark og vise et godt eksempel til efterfølgelse.

Med disse ord vil jeg bede dig huske på at stemme på Kristendemokraterne på valgdagen, for et nyt paradigmeskifte, når vi kommer på Christiansborg.

KD er for et andet og mere menneskeligt menneskesyn.

 


Artiklen fortsætter efter annoncen: