Indre Missions holder årsmøde i Skive

Midt i valgkampen holder IM årsmøde i KulturCenter Limfjord med 800 deltagere i alle aldre.

Indre Missions formand, Hans-Ole Bækgaard, og formand for økonomiudvalget, Anders B. Hummelmose, aflægger beretning lørdag formiddag.

Når Indre Mission den 25. maj holder årsmøde i Skive, handler det ikke så meget om strategiske budskaber og økonomiske nøgletal, men mere om mennesker, om fællesskab og gode oplevelser. Indre Missions årsmøde er en fest for hele familien, understreger arrangørerne.

Årsmødet starter klokken 9.00 med Formands- og økonomiberetning inkl. drøftelser. Her vil man også kunne møde Indre Missions nyeste ansatte og årets jubilarer.

Børneprogrammer

Mens de voksne hører beretninger og drøfter fokusområder, er der arrangementer for de mindste:

De 0-4 årige kan nye godt af legebordene bagerst i hallen, hvis de følges med en voksen.

Børn fra 5 år-3. kl. kan opleve en ”Van(d)vittig” formiddag med bibelhistorie, trylleri, spisepause, sang og leg ved DFS konsulenten Morten Munk Nørgaard m.fl. i Sundsøre Salen.

Børn og unge fra 4.-8. kl. inviteres til ”BREAK tid!”, som indeholder forkyndelse, lovsang, aktiviteter – og hygge i Sallingsund Salen. For de ældste børn vil der være mulighed for at bade i løbet af dagen.

Aftenprogrammet bliver en familiefest med masser af musik.

– 2018-regnskabet viser et økonomisk roligt og stabilt år, skriver Indre Missions økonomichef Leo Lynderup Christensen.
Hvor hjertet banker

Årsmødets eftermiddag har temaet ”Der hvor hjertet banker” og er fyldt med korte indslag, der viser glimt af, hvad Indre Missions medarbejdere for øjeblikket er engageret i. Det handler om så forskellige emner som børn i byen, dialog om tro, køn og sex, tværkulturel mission, ungdomsliv og diakoni.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Her vil tre personer holde hvert sit oplæg på 15 min. med 5 min. samtalereflektion efterfølgende:

1. ”Faren ved ligegyldighed. Er vi på vej til bymission og hvad med børnene på landet?” ved Erik Bertelsen, der er medlem af DFS’ Landsudvalg.

2. ”Der er så meget, de andre ikke forstår! Åbn dialogen med fordomsfulde mennesker –
SnakTro sammen!” ved Robert T. Svendsen, der er konsulent og evangelist i SnakTro.


Artiklen fortsætter efter annoncen:3. ”Jeg er køn – er du? Hvorfor der er brug for kristen seksualundervisning til de yngste” ved Jacob Munk Jensen, projektmedarbejder på AdamogEva.dk

Efter en kaffepause er det tid til ”Der hvor hjertet banker del 2” med inspiration til mission i ord og handling gennem dryp fra hverdagen med tre nye oplæg efterfulgt af samtalereflektion.

Om aftenen er der fællesmøde for alle aldre med lovsang, drama og Gospel-kids.

Efter aftenkaffen slutter årsmødet med ”Frigørende Jesus” på programmet, mens der igen er særlige arrangementer for børn fra 5 år og opefter.


Artiklen fortsætter efter annoncen:– Vi bevarer optimismen, skriver virksomhedschef Ingrid Vanderbruggen Bjerre i sin beretning om Indre Missions virksomheder.
Vennernes mødested

Årsmødet er mødestedet for Indre Missions venner, men alle er velkomne til at kigge ind og for eksempel besøge udstillingsområdet, hvor en lang række virksomheder, organisationer og arbejdsgrene tilknyttet Indre Mission fortæller om deres aktiviteter.

Indre Missions årsmøde afholdes i KulturCenter Limfjord i Skive, lørdag den 25. maj fra kl. 9.00 – 22.00.