Græsrødder starter Jesus March i København

- Vi vil gerne vise københavnerne, at troen på Jesus er en fantastisk ting, siger Anja Dünweber, der er blandt initiativtagerne til Jesus March i København den 28. september.

Anja Dünweber har taget initiativ til Jesus March i København.

Et facebook-opslag om en Jesus March i Berlin var inspirationen, der fik Anja Dünweber op af stolen.

– Jeg tænkte, at det kunne være sjovt, hvis vi havde noget tilsvarende i København, fortæller Anja Dünweber. – Og så fik jeg fik på hjerte, at jeg skulle gå i gang med at søge om tilladelse.

Hun tog kontakt til andre kristne i sin omgangskreds, og i dag står hun sammen med Børge Laustsen fra Full Gospel Businessmen, Oluf Borremark og Anette Hansen.

Ender på Rådhuspladsen

Planen er bruge to timer sammen, hvor man mødes på Nørreport Station, går ned gennem Købmagergade til Storkespringvandet og op ad Strøget for at ende på Rådhuspladsen.

– Vi ønsker, det skal være et festligt optog for Jesus, hvor vi går med bøn i hjertet gennem København og står ved troen på Jesus, siger Anja Dünweber, der inviterer kristne til at medbringe dannebrogsflag, bannere og skilte med kristne budskaber samt en termokande med kaffe.

Kommer fra rødderne

Hun kalder det et græsrodsinitiativ, som kommer fra hjertet. Set-uppet er meget enkelt. Der vil derfor ikke være talere, telte eller forstærket musik undervejs.

– Tanken er, at det skal starte enkelt, og så kan der være flere med næste år.
Anja Dünweber oplever også, at mange kan huske March for Jesus i 1990’erne og glæder sig over det nye initiativ.

– Folk skriver til mig, at de har drømt om dette i mange år, og de glæder sig over muligheden. Ja, de er lidt ”høje” på det, slutter Anja Dünweber.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Se eventet på Facebook her