50 tog imod Jesus i biografen efter at have set ’Overcomer’

Den kristne film ”Overcomer”, som blandt andet handler om identitet, er en stor succes i USAs biografer.

Den nye kristne film, Overcomer, har i tre weekender været i Top 5 og har indtjent 34,6 millioner dollar i USAs biografer. Men det vigtigste er, at den forvandler folks liv, siger instruktøren.

”En college-træner tog sit team med for at se filmen,” fortalte instruktør Alex Kendrick til Christian Headlines. ”Efter filmen rejste han sig og sagde:

’Hvis du har set denne film og ikke er sikker på, hvor basis er for din identitet – hvis du vil sikre din relation til den Gud, som elsker dig – så er du velkommen hernede for at bede sammen med os.’ Over 50 tog imod indbydelsen!”

– Det var bare en enkelt visning, men der er mange, mange beretninger om mennesker, hvis liv bliver forvandlet på grund af filmen.

Vi har hørt flere beretninger, end jeg kan tælle, om kirkelige grupper, som inviterer folk og kalder til omvendelse efter filmen og om enkeltpersoner, som tager imod Kristus i biografen, tilføjede Alex Kendrick.

Brødrene Alex og Stephen Kendricks film havde premiere i biograferne i august og ventes at udkomme på digitale platforme i næste uge samt på Blu-ray og DVD den 17. december.