Tværkirkeligt stævne i Thy samlede næsten 200 deltagere

Stævnet ”Firefall” blev holdt i Thy Nationalpark.

Fra den 16. – 20. oktober var kristne fra forskellige kirker og landsdele samlet til 5-dages stævnet Firefall i Thy. Der blev talt om omvendelse, stolthed og komfortzoner.

Stævnet blev holdt i Thy Nationalpark ved Bedsted i en tidligere ungdomsskolebygning, hvor mange frivillige hænder havde været i gang for at gøre klar til de knap 200 deltagere. Bortset fra et registreringsgebyr på 60 kr. var stævnet, som indkluderede både kost og logi, gratis. Midlerne til omkostningerne var på forhånd samlet ind via frivillige gaver.

Den første aften talte evangelist Jens Jakob Hornstrup Schmidt fra Ålborg om omvendelse fra stolthed. Der blev talt om, hvordan stolhed kan være en hindring for at søge Gud sammen med andre kristne. Den følgende dag var det Erling Rasmussen, tidligere missionær i Sydafrika, som talte om at komme ud af komfortzonen og leve et kristenliv som ørnen, og ikke som hønsene.

Også gæstetalere fra USA var på programmet. Pastor Karen og Christian fra Powerhouse Orlando samt Justin Florence og Hector Hedegård talte i løbet af stævnet.

– Lørdag aften lød kaldet igen til at bryde med den stolthed og den menneskefrygt, som ligger ind over vores land og også har fået fat i os som kristne. Der var et stærk kald til at bryde ud, og mange mennesker blev igen sat i frihed, fortæller Ann Wogbagan, som deltog på stævnet.

Der var dåb flere gange, bl.a. lørdag aften efter mødet. Den ældste, der blev døbt under stævnen, var 81 år gammel.

Arrangør var Jens Jakob Hornstrup Smith sammen med en styregruppe bestående af blandt andet Nick og Mira Knudsen fra Pinsekirken i Horsens og Christina Taherian Madsen fra en frikirke ved Ikast.