Forstander takker af efter 40 år på Hedemølle Efterskole

Jens Dam, som her ses sammen med to efterskoleelever i Venedig, takker af efter 40 års ansættelse på Hedemølle Efterskole.

Efter 40 år på Hedemølle Efterskole, heraf de sidste 34 år som forstander, vil Jens Dam stoppe med udgangen af skoleåret 2019/2020 for at gå på pension.

Det skorter ikke på ros til den afgående forstander, der snart fylder 65 år. Jens Dam har nemlig med liv og sjæl stået i spidsen for den gode udvikling, som skolen i årenes løb har gennemgået. Både elevtal, faglighed, faciliteter og indhold er under hans ledelse blevet udviklet markant.
Skolen er nu godt udrustet til fremtiden med en solid økonomi, en dygtig medarbejderstab og et godt bagland, vurderer bestyrelsen.

Bestyrelsesformand Kry Herholdt takker både Jens Dam og hans hustru, Olga, for deres indsats gennem årene:

”Vi er taknemmelige over de mange år, hvor Jens sammen med Olga har stået i spidsen for skolen. Vi havde i bestyrelsen gerne set, at Jens havde valgt at lede skolen nogle år endnu, men vi forstår hans ønske om at gå på pension.

Vi er dybt taknemmelige over det lange seje træk, som Jens og Olga har taget for at lede Hedemølle Efterskole. Jens har med sit gode humør, sit sunde kristne livssyn og sin nærværende omsorg haft stor betydning for rigtig mange elever og medarbejdere,” udtalter bestyrelsesformanden.

Bestyrelsen starter nu processen med at finde en ny forstander, med hjælp fra Michael Kjærgaard fra UnikRecruitment, som har hjulpet en række høj- og efterskoler med at finde forstandere.