Ny præst til Grønnevang Kirke

Menighedsrådet ved Grønnevang Kirke har ansat 27-årige Benjamin Sloth Jensen som kirkens nye præst fra 1. februar.

Grønnevang Kirke i Hillerød Øst har fået ny præst, efter præsten gennem 28 år, Thyge Enevoldsen, stoppede 1.november. Det bliver den 27-årige Benjamin Sloth Jensen, der er nyuddannet teolog fra Aarhus.

Benjamin kommer fra Nordjylland, er uddannet i Århus, er gift med Lisbeth, som læser til miljøingeniør. I hans studier har han særligt været interesseret i kirken i verden, og hvordan troen på Jesus kommer til udtryk i forskellige kulturer.

Desuden har han været frivillig i Danmission og FDF og ved siden at studierne arbejdet som efterskolelærer og musiker. Benjamin Sloth Jensen blev ordineret den 22. december ved en gudstjeneste i Sct. Olai Kirke i Helsingør.