Bibelen Live – LIVE op til påske

Klaus Laursen, som har en bachelor i teologi, reciterer bibelske bøger i Bibelen Live fx. for konfirmander, studiegrupper og turister i Israel.

Klaus Laursen, som plejer at recitere Bibelen rundt omkring i Danmark, har måttet aflyse en række aftaler i foråret. I stedet reciterer han hjemmefra i dagene op til påske.

”I denne corona-tid kan jeg desværre ikke komme ud og recitere bibeltekster rundt i landet. Det savner jeg! Måske savner du også at lytte. Derfor sender jeg LIVE hjemme fra min stue hver aften kl. 20.00, hvor jeg frem mod påske bl.a. vil recitere hele Markusevangeliet,” skriver Klaus Laursen på Bibelen Live.dk.

Han begyndte den 27. marts at recitere og livestreame relevante påsketekster hjemmefra hver aften på YouTube.

Professoren og Performeren

Før corona-krisen har Klaus Laursen reciteret Bibelen for danskere i Israel. Han optræder også – sammen med professor i Det Gamle Testamente Nicolai Winther-Nielsen – med showet ”Professoren og Performeren”.

De to bruger blandt andet teksten om Samson fra Dommerbogen i den nye bibel, ”Bibelen 2020”. Mens KLaus reciterer og dramatiserer teksten, fortæller Nicolai om arbejdet med at oversætte bibelteksten til nudansk.