Stille Stunder udgiver podcast

Rasmus Smedstrup (tv) står bag Stille Stunder, mens Jonathan Stephansen er projektleder i foreningen.

Fra i mandag d. 8. juni udgiver musikforeningen Stille Stunder en podcast med andagter i hverdagen.

– Jeg håber, at det kan blive sådan en hverdagsting, som gør det let for folk at opretholde et andagtsliv, som en del af den daglige rutine, siger Rasmus Smedstrup, som står bag Stille Stunder.

Siden 2015 har Rasmus Smedstrup produceret og udgivet 40 lovsangsvidoer på Youtube med over 100 forskellige lovsangere.

Stille Stunder blev for nylig en forening og dermed et større fællesskab med flere hænder og flere muligheder.

– Vi ønsker og tror på, at Stille Stunder kan være mere end bare en musikudgivelse i ny og næ – vi tror på, at vi som fællesskab kan være med til at løfte dansk lovsang til et endnu højere plan, siger Rasmus Smedstrup.

Den nye podcast udkommer mandag til fredag med en kort andagt af talere fra hele landet, som fx Jakob Vagner fra Roskilde Baptistkirke, Thomas Willer fra Aalborg Vineyard, Elon Jepsen fra Vor Frelser Kirke i Vejle og Maria Makoveni fra Mariagerfjord Frikirke.
Podcasten er primært tiltænkt unge i alderen 15-25 og er ideel at lytte til, når man er på farten – til og fra skole eller arbejde. Den findes på diverse podcast-tjenester som iTunes, Spotify og Apple-podcast.

Stille Stunders podcast og musikvideoer er tilgængelige for alle. Men som medlem af Stille Stunder, kan man få adgang til gratis lovsangskoncerter og undervisningsvideoer – kaldet Masterclasses – i lovsangsskrivning, musikproduktion, lydteknik, videoproduktion og lovsangsledelse fra nogle af de mest erfarne folk i Danmark.

Se mere på www.stillestunder.dk/medlem.


Artiklen fortsætter efter annoncen: