Tema-avis om livet efter dette liv

Af Henri Nissen, Ansvarshavende redaktør

Normalt udgiver vi en lidt større avis op til sommerferien, og sommeravisen uddeles så på de forskellige sommercamps. Men i år er der ingen – eller kun nogle små – sommercamps.

Vi har derfor fået en anden idé.
En del læsere har udtrykt deres glæde over det tema-nummer om nærdødsoplevelser og livet efter døden, som vi havde i ugen op til til Kristi Himmelfarts dag.
Nogle har ønsket at give denne avis til andre. Artiklerne om det evige liv var så interessante, at mange andre burde have glæde af dem. Problemet er blot, at der står Kristi Himmelfarts dag 2020 på avisen.

Jævnligt spørger nogle læsere også efter en traktat-avis, som de kan give til andre året rundt.
Vi fik derfor den idé at samle artiklerne om livet efter døden i en traktatavis.
Nu er det jo ikke alle, der kan eller vil uddele flere hundrede aviser. Nogle ønsker bare at give én avis til en ven.

Derfor vil vi lægge traktatavisen ind i avisen uge 26 – den næstsidste avis inden sommerferien, som udkommer den 21. juni. På den måde vil alle læsere få dette temanummer og kan evt. give det videre til én, der tænker over det med døden.

Vi vil så også trykke nogle ekstra eksemplarer af traktatavisen til dem, der ønsker at dele avisen ud i et kvarter eller til en større gruppe mennesker.
Resten af avisen i uge 26 vil indeholde aktueller nyheder fra den uge som normalt.
Ugen efter – den 28. juni – følger så det sidste nummer inden sommerferien.

Jeg fortæller det nu, fordi du så har tid til at overveje, om du evt. ønsker et ekstra antal aviser til at dele ud her til sommer. I så fald kan du gå ind på vores webshop Hosianna.dk og bestille det antal, du ønsker, inden vi trykker.
Det skal være inden den 16. juni kl. 12.

Hvorfor er det så vigtigt?

Vi trykker ikke traktataviser, påskeaviser og juleaviser til uddeling af økonomiske grunde.
Faktisk giver det os ekstra arbejde at få det sat sammen og få det trykt og udsendt til så mange modtagere.

Men alt, hvad Udfordringen foretager sig, har til formål at udbrede evangeliet, som der står i vores vedtægter:


Artiklen fortsætter efter annoncen:”Institutionen er almennyttig og almenvelgørende og arbejder for at mennesker må komme til tro på, at Jesus er Kristus, Guds Søn. Institutionen skal endvidere arbejde for at fremme den kristne etik og et kristent kultur- og samfundssyn.”

Det gør vi så ved at udgive en kristen avis, der bl.a. kan styrke os, der tror, og udruste os til at række længere ud.

Derfor udgiver vi også bøger, sælger andres kristne bøger, udgiver traktataviser og har andre aktiviteter, som enten udbreder evangeliet eller skaffer økonomi til at gøre det.
I dagens Danmark er alt for få optaget med at forkynde evangeliet – til dem, der ikke i forvejen er troende.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Engang var Danmark et kristent land, hvor en stor del af befolkningen var troende og præget af kristendom.

Sådan er det ikke i dag.

Generationer vokser op uden forkyndelse og undervisning i kristendom. Tværtimod påvirkes vi gennem skoler og medier af en materialistisk og ateistisk tankegang.

Men hvis du er kristen, så véd du godt, at der er noget, der er meget bedre. Noget, der er så stort og godt, at du ville ønske, at alle havde det.
Det er bare så svært at få det sagt for nogle af os.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Men her kan en lille avis om livet efter døden måske være en øjenåbner eller en anledning til at tale om det vigtigste – det evige liv, som kommer efter dette liv.