Voksne singler tilbydes egen sommerlejr

Dianne Kampp har arrangeret en sommerlejr for voksne, der endnu ikke har stiftet familie.

Dianne Kampp mener, at der er behov for en sommerlejr for voksne mellem 22-35 år, der ikke har stiftet familie.

Så hun har sammen med kammeraten Søren Lander arrangeret en sommerlejr i Lohals på Langeland fra d. 4.-11. juli med plads til 40 deltagere.

– Dybest set er lejren for de længselsfulde – de, som ønsker mere af Guds liv i deres eget, siger Dianne Kampp, der er uddannet sygeplejerske og diakon.

Hun har selv to voksne børn, og derfor er hun særlig opmærksom på voksne, der endnu ikke har stiftet familie.

– Når man som voksen oplever, at ens venner får kærester, bliver gift og får børn, vil det med årene blive mere og mere ensomt at være på sommerlejr. ”Alle de andre har jo hinanden”, forklarer Dianne Kampp.

– Med en lejr som den her er der mindre risiko for, at man føler sig udenfor ”det store fællesskab” som på en almindelig lejr.

Hvis man kan slippe for at slås med sit følelsesregister på det område, tror jeg, at man har bedre mulighed for at koncentrere sig om indholdet på en lejr, som handler om at finde Jesus – ikke en eller anden partner, siger Dianne Kampp.

Men hun håber også, at de voksne deltagere vil få stor glæde af et tværkirkeligt netværk. Hun har selv rødder i både folkekirke og frikirke.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Lejrens tema har Dianne Kampp valgt at kalde ”Hvem er jeg – set i Guds lys”. Det sker ud fra hendes erfaringer som sjælesørger.

– Vi mennesker bruger meget hinanden til at spejle os i for at lære, hvem vi er.

Når vi er sammen med nogle venner, ser vi os selv på én måde. Når vi så er sammen med nogle andre venner, ser vi os selv på en anden måde.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Jeg tror, det er nødvendigt, at vi flytter fokus til, hvordan Gud ser os – og så lærer at se os selv, som han gør.

Peter Tinggard er forfatter til bogen ’Faderens nådige hjerte’ og en af lejrens talere.

Der er så meget frihed og kraft i at se os selv med hans øjne, mener Dianne Kampp.

En af lejrens talere er Peter Tinggard. Han står i spidsen for Bedehus Danmark, er foredragsholder og prædikant samt forfatter til bl.a. ”Faderens nådige hjerte”.

Dianne Kampp glæder sig til, at deltagerne får endnu større indsigt i, hvem Gud er.


Artiklen fortsætter efter annoncen:– Jeg håber, at Gud vil få den enkelte lejrdeltagers fulde opmærksomhed, så Han kan sætte os i brand og forny vores hengivenhed til Ham, siger hun.

Tilmelding muligt på kontakt@diannekampp.dk.