10 volontører venter på udrejse

Ti friske, unge mennesker har sagt ja til at bruge det næste år på at tjene Gud i Tanzania eller Cambodja for Luthersk Mission.

Desværre er ingen af dem rejst afsted endnu. På grund af corona er udrejsen nemlig blevet udskudt. Lige nu ser det dog ud til, at Tanzania-volontørerne kan komme afsted 1. september.

Disse rejser til (måske) Tanzania 1. september:

Elisabeth Lund Larsen (19 år) fra Gistrup og Silje Brink Soppeland (19 år) fra Videbæk skal til Iringa i den sydlige del af landet.

Her skal de arbejde på den lutherske kirkes børnehjem i byen og stå for undervisning af missionærbørn.

Mathias Slot Pedersen (19 år) fra Videbæk og Simon Thorø (22 år) fra Brændstrup skal til Kiabakari i Nordtanzania, hvor de skal lave lilleskole for Signe og Brian Bjørn Nielsens børn Silas og Alma i 2. og 0. klasse.

Lukas Bune Brosbøl (21 år) fra Videbæk og Luka Emil Lindeskov Pedersen (22 år) fra København skal begge sælge kristne bøger i henholdsvis Dar es Salaam og Arusha. Sammen med tanzaniske ansatte i Soma Biblia skal de køre rundt med mobile bogsalg til kirker og markedspladser og sælge bøger og kristen litteratur.

Disse rejser til Cambodja sidst i september:

Det ser lidt sværere ud for de volontører, der skal til Cambodja.

Udrejsen er lidt mere kompliceret, og forholdene kan hurtigt ændre sig. Men LM satser sig på at sende volontørerne afsted sidst i september.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Det drejer sig om bornholmske Tabita Oehlenschläger (21 år) og Rakel Kjeldsen (21 år) fra Silkeborg, der begge skal arbejde i hovedstaden Phnom Penh i en børnehave tilknyttet organisationen Daughters of Cambodja, som hjælper unge kvinder ud af prostitution.

Desuden rejser sønderjyske Celina Lund Bech (19 år) og Malou Brask Drejer (19 år) fra Tølløse til Siem Reap i det nordlige Cambodja. De skal dels undervise missionærbørn i dansk samt undervise i engelsk ud fra kirken i Siem Reap.