Gospel Outreach fylder 30 år

I år er det 30 år siden, at Gospel Outreach tog sin begyndelse. Mens Per Hyldgaard var på bibelskole i Tulsa, USA, havde han en nat en drøm med masser af håbløse, fortabte mennesker. Det fik ham til at falde på knæ og bede: ”Herre, send mig!”

Samtidig med at Per i 12 år var præst i Missionsforbundet i Stenum, begyndte han at rejse ud til kampagner. Der gik dog fire år, inden Per og Lisbeth Hyldgaard og nogle venner officielt stiftede organisationen.

Visionen var ”At forkynde evangeliet i byer, der har desperat brug for en kampagne.” Den konkrete målsætning var at se 60 nye menigheder startet de efterfølgende 30 år.

Men allerede efter få år var målet med de 60 menigheder nået. Dertil kommer de mange tusinder af nye troende, der blev tilknyttet eksisterende menigheder.

Nu har ca. 2 millioner i over 50 nationer hørt evangeliet forkyndt af Per Hyldgaard. Næsten en halv million har givet respons til frelse. Tusindvis har fortalt, at de er blevet helbredt, udfriet og har fået deres liv forvandlet.

Man kan se mere om arbejdet, og hvordan man kan være med, på hjemmesiden gospeloutreach.dk.