Indre Missions økonomichef takker af efter 15 år

Den tidligere kontorelev vil dog stadig vælge med hjertet.

Leo Lynderup Christensen

Efter 15 år i Indre Missions tjeneste takker økonomichef Leo Lynderup Christensen nu af for at tiltræde en stilling som revisor, oplyser Indre Mission.

Leo Christensen er oprindelig uddannet cykelmekaniker og har arbejdet som postbud, inden han i 2005 begyndte som kontorelev på Indre Missions Hus.

Her avancerede han efterhånden til afdelingsleder. Efter at have taget en HD i organisation og ledelse overtog han i 2015 posten som økonomichef for bevægelsen, der økonomisk drives som en erhvervsdrivende fond.

Vælger med hjertet

Ved sin tiltrædelse i 2015 forklarede Leo Christensen, at valget ikke blev truffet med hovedet, men med hjertet. Sådan er det stadig, fortæller økonomichefen.
– Tiden er moden til at prøve noget nyt, fortæller Leo Christensen, for hvem arbejdet som revisor ikke er en ny tanke. ”Som afdelingsleder og økonomichef skal jeg brede mig over mange forskellige sager på en gang.

Som revisor kan jeg få lov til at fokusere noget mere og gå i dybden med en sag. Det glæder jeg mig til.”

Ikke desto mindre har beslutningen ikke været let, fortæller han. ”Jeg har været fantastisk glad for mit arbejde i Indre Mission og samarbejdet med min kolleger og medarbejdere.”

Stærk tovholder

Økonomichefens beslutning hilses da heller ikke med glæde hos kollegerne.
– I Leo har vi haft en fantastisk stærk tovholder for økonomien i Indre Mission, siger generalsekretær Jens Medom Madsen. Han fortsætter: ”Indre Mission har en kompleks økonomi, men Leo har et stort overblik og et skarpt blik for de vigtige detaljer.
Og samtidig er han en meget afholdt kollega – både i IM’s daglige ledelse og som leder for økonomi- og kundeservice.”

Højere mål

Værdierne fra arbejdet i Indre Mission tager Leo Christensen med sig ind i sit nye arbejde som revisor. Det handler ikke kun om penge og udbytte, men om ordentlighed og ansvar og det højere mål, forklarer Leo Christensen.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Indre Missions snart forhenværende økonomichef bor sammen med sin hustru og deres to børn i Lunderskov. Han er nu blevet ansat af et revisionsfirma, og det betyder, at han stopper hos Indre Mission den 30. september for at starte på sit nye arbejde dagen efter.

Stillingen som økonomichef i Indre Mission bliver således ledig fra 1. oktober.