Luthersk Missions landsformand fylder 60 år

Henrik P. Jensen

Henrik P. Jensen, der er landsformand for Luthersk Mission, fylder 60 år lørdag den 21. oktober.

Henrik P. Jensen og hustruen, Anette, bor i Vamdrup i Sønderjylland. Han arbejder til daglig som kvalitetschef i Moveero A/S i Lunderskov. Virksomheden, hvor han har arbejdet i over 35 år, skiftede for to år navn fra GKN Wheels Nagbøl A/S og er blandt verdens bedste hjulproducenter. For knap ti år siden overtog han posten som formand for Luthersk Mission på landsplan. Forinden havde han siddet ti år i foreningens Landsstyrelse, heraf lidt over syv år som næstformand.

Generationsskifte

I sin tid som LM’s formand har Henrik P. Jensen haft et særligt fokus både på mission og på LM-menighedernes og den enkeltes behov.

”Mine formandsberetninger har altid været bygget op om to hovedsøjler: Forkyndelse og mission, hvor jeg har fokuseret på og udfoldet bibeltroskab med kærligheden som fortegn. For mig er det vigtigt, at vi kan se og forstå det enkelte menneskes behov, udfolde deres potentiale samt udtrykke taknemmelighed for ethvert bidrag rundt omkring i bevægelsen.”

Til foreningens landsgeneralforsamling sidst i oktober afslutter han en 25-årig periode som repræsentant for Sønderjyllands-Fyns afdeling. Desuden fratræder han både som formand og som medlem af Landsstyrelsen for – som han selv siger – at give plads til et generationsskifte.