Lektor og forkynder fylder 60

Tirsdag den 7. februar fylder bibelunderviser og forkynder Peter Olsen, Hillerød, 60 år.

Peter Olsen er cand.theol. og ph.d. og har en stor indsigt og viden om luthersk kristendom og mission.Han har siden 2010 været underviser og forkynder i Luthersk Mission. Derudover er han ansat som lektor på Dansk Bibel-Institut i København, hvor han underviser i systematisk teologi.

Som forkynder i LM er Peter Olsen ansat til at holde bibelundervisning ved møderækker, lejre og bibelweekender i kredse og frimenigheder i hele landet. Det foregår ofte ved flere møder i træk eller over flere dage, hvor deltagerne gennem årene har nydt godt af hans store bibelkendskab og evne til at formidle sin viden videre.

Den kommende fødselar er født på Amager og tog sin kandidateksamen fra Københavns Universitet i 1996. Fra 1998-2003 var han leder af LM’s daværende missionsskole i Hillerød. Han har skrevet adskillige artikler og bøger, blandt andet om Martin Luthers trosbegreb, Bibelens apokryfe skrifter og en bog med betragtninger over Jeremias’ bog.

Den runde fødselsdag skal fejres blandt familie og venner i Hillerød, hvor han bor sammen med sin kone, Ditte. Parret har to sønner, Markus og Josva.