Redaktionssekretær i LM 60 år

Redaktionssekretær og journalist på Tro & Mission, Kaja Lauterbach, Hillerød, fylder 60 år den 8. september 2022.

Den runde fødselar har i over 20 år arbejdet på Luthersk Missions sekretariat i Hillerød som en del af organisationens kommunikationsteam. Hun kommer oprindelig fra Vejen-egnen og tog en erhvervssproglig afgangseksamen fra Handelshøjskolen i København, hvorefter hun arbejdede 15 år som eksportassistent, blandt andet i det italienske firma EniChem.

Lokalt er hun engageret i Hillerød Frimenighed, hvor hun blandt andet leder en teenklub og underviser kommende konfirmander. I sin fritid fungerer hun som tolk, fortrinsvis i Luthersk Mission og for organisationen Ordet og Israel, ligesom hun har oversat en række bøger fra engelsk, udgivet af Forlagsgruppen Lohse.