’Babylon er faldet’ i Hollywood

Efter at kristne proklamerede en ny tid for Hollywood, er der begyndt at ske ændringer.

Lyn, torden og den første regn i 9 måneder faldt over Hollywood og teltet, hvor ca. 1000 kristne var samlet i bøn i 2018.

I 2018 mødtes over 1000 kristne til Hollywood Arise for at bede for byen.

Her proklamerede profeten Cindy Jacobs, at Gudsrigets kreativitet nu bliver forløst i kunst og underholdning.

Kort efter begyndte det at regne for første gang i 9 måneder, og lyn og buldren fór over Hollywood. De forsamlede følte, at der skete et skift i den åndelige atmosfære.

Næste dag fokuserede Hollywood Arise på den seksuelle umoral, som Hollywood er så kendt for.

Der blev opført en kæmpemæssig Ishtar-port i Hollywood. En efterligning af Ishtar-porten i det gamle hedenske Babylon.

For nogle år siden blev der opført en kæmpestor Ishtar gudeport – som en slags kopi af den oprindelige gudeport, som Kong Nebukadnezar opførte i det gamle Babylon til ære for en gudinde, som svarer til den nordiske Freja.

Inspirationen til at opføre denne port kom ifølge arkitekten fra en mislykket film i 1920 ved navn ”Intolerance”, hvor porten også indgik. Men de kristne fandt det påfaldende, at denne æresport i Hollywood netop gjaldt gudinden for løssluppen seksualitet og krig.

Porten stod oprindelig i Babylon, og i Bibelen er byen symbol på alt det modsatte af Guds rige. Ligesom der i Johannes’ Åbenbaring nævnes et nyt Babylon, en ny stor by, hvorfra der udgår ugudelighed og umoral. Men denne by falder til sidst.

De kristne stillede sig derfor op foran den store Ishtar gudeport og proklamerede: ”Babylon fall! Babylon fall!”


Artiklen fortsætter efter annoncen:De følte, fortæller Jonathan Ngai, som arrangerede Hollywood Arise, at underholdningsbyens grundvolde blev rystet. At den seksuelle chikane, menneskehandel, pædofili, pornografi og sofacasting-kultur blev rystet.

Ishtar-porten fra Babylon (ca. 575 f.Kr.) blev rekonstrueret i Berlins Pergamon museum i 1930’erne – kort før nazisterne og krigen.

Ligesom Nebukadnezar

Var det så bare en stemning, de følte?
Kort efter skete flere bemærkelsesværdige ting:

Først fortalte den kendte sanger Kanye West i landsdækkende tv, at han var ligesom Nebukadnezar – at han (Kanye) engang kendte Jesus og derefter mistede sin dømmekraft på grund af materialisme, penge og berømmelse fra Hollywood. Men at han nu igen var kommet til fornuft og tro.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Det var netop kong Nebukadnezar, der byggede Ishtar-porten i Babylon, men da han i hovmod ophøjede sig selv, slog Gud ham ifølge Bibelen med sindsyge i 7 år, hvor han opførte sig som et vildt dyr. Så omvendte han sig til Gud og fik sin forstand igen.
(Se Daniels Bog 4,25-34)

Porten rives ned

Et år efter de kristnes samling blev Hollywood & Highland centret med Ishtar-porten solgt til en ny ejer, som bekendtgjorde, at porten skal rives ned i forbindelse med en renovering af centret.
Jonathan Ngai tror, at den gamle Babylon-kultur i Hollywood vil blive erstattet af en kultur, der ophøjer Jesus.

Han opfordrer nu til at bede for, at Hollywoods stjerner komme tilbage til Gud og få deres fornuft igen.

Vi skal også bede for nye kunstnere, der kan bringe Guds rige ind i Hollywood.


Artiklen fortsætter efter annoncen: