Bøn for lungekræft gav effekt

Rasmus Andersen takker Hans Berntsen for ”dit store arbejde i Jesu navn”.

Rasmus Andersen fortæller på Hans Berntsens facebook-side om, hvordan forbøn af Hans Berntsen hjalp hans far imod lungekræft i 2006-2007.

Ifølge Rasmus Andersen udtalte en ”garvet overlæge”:

“Ja, du må godt citere mig for følgende udsagn, men jeg har i mine 30 år som overlæge, ALDRIG set en indvirkning på de negative tal, som det, jeg står og ser på nu.”
Rasmus Andersen fortæller videre:

Den ene læge sagde sågar: “Ja, hvad skal jeg sige? Havde jeg ikke selv foretaget den foregående måling, havde jeg anmodet om, at denne blev omgjort, og at der ville blive udtalt kritik mod den prøve-førende…. Men her er det mig, og mit håndværk.

Uanset hvad du er blevet berørt af, har jeg aldrig set noget lignende, og videnskaben ville aldrig kunne forklare dette. Du kunne have kørt kemo i 3 år og højest fået halvdelen af denne effekt.

Hvad end du har fået gjort, kan jeg ikke forklare det – men jeg indestår for at det har en dokumenterbar virkning…”

Hans Berntsen holder normalt en lang række møder rundt om i landet, hvor han også beder for syge. Og mange har bl.a. i bogen ”Hans Berntsen” (Udfordringens forlag) fortalt om deres helbredelse.

På grund af corona-smitten holder Berntsen en pause i møderne. Til gengæld kan man følge ham hver lørdag kl. 14 på Facebook.


Artiklen fortsætter efter annoncen: