Mal Noas dyr med klistermærker

Den nye aktivitetsbog for børn fra Forlagsgruppen Lohse indeholder over 300 klistermærker, som bruges til at farvelægge tegninger af dyr fra Noas Ark. Aktiviteten styrker både koncentration og finmotorik.

Med klistermærke-malebogen kan børn fra ca. 5 år fordybe sig i fortællingen om Noas Ark. Otte sider med skitser af forskellige dyr tager form og farve, når barnet placerer de tilhørende klistermærker i de nummererede felter. Bogen leder tankerne hen på mal med nummer-konceptet, hvor pensel og maling i den nye bog er skiftet ud med klistermærker.

Bogen starter med en fin introduktion, som bl.a. forslår at bruge en pincet for et meget nøjagtigt resultat, men samtidig slås det fast, at det er helt i orden, at klistermærkerne ikke følger stregerne helt. Det vigtigste er den gode oplevelse.

Eksempel på en side, som kan farvelægges med klistermærker.

Siderne er perforeret, så de nemt kan rives ud og lægges ved den tilhørende tegning. Derved slipper man for at sidde at bladre i bogen.

Noask Ark – Klistermærke-malebog. 40 sider. 99,95 kr.
Udkommer den 27. august 2020 på Lohses forlag.