Hvordan prædiker vi evangeliet i 2020?

I vores møde med mennesker er det vigtigt, at vi prædiker hele det evangeliske budskab og ikke kun lover dem et bedre liv, skriver David Højberg i ugens kronik.

Hvad er evangeliet? Det er i virkeligheden baggrunden for denne kronik, da der i dag er forskellige tilgange til det at blive en kristen, dog er mange af disse tilgange ikke i tråd med Bibelen, og det skal vi se nærmere på. Profetien fra Valdres i Norge I 1968 nedskriver Emanuel Minos et syn af 92 årige Gunhild Smelhus, som har fået synet fra Helligånden. Her er et lille udpluk: “Der bliver et frafald uden sidestykke fra sand og ægte kristendom. Der bliver stor lunkenhed blandt de troende...... Folk vil ikke så gerne høre om synd og nåde, lov og evangelium, bod og bedring. En ny slags forkyndelse o

Få adgang til alle artikler
Du har læst 3 gratis artikler de sidste 30 dage. Vi håber, du fandt det interessant.
For kun 28 kr. pr. måned støtter du, at vi fortsat kan lave anderledes nyheder med en kristen vinkel hver uge.




Hvis du er abonnent på papirudgaven, kan du finde log ind detaljer på side 2.