På det dybe vand

Ingolf Henoch Pedersens erfaring som leder spænder over flere årtier. Han har været leder i bl.a. Luthersk Mission og KFS. Hans erindringer ”Skatten i lerkar” minder os om, at Gud bruger almindelige mennesker i sin plan, trods deres skrøbelighed.

Som leder i flere kristne organisationer oplever Pedersen mange store begivenheder i de forskellige kristne kredse. Han var bl.a. med til en debat om, at moderne lovsang skulle spilles i kirken. Han var også leder, da folk begyndte at afvise Bibelens ægthed.

Jeg er rigtig glad for denne bog, fordi erindringer er gode påmindelser om Guds trofasthed. Mens jeg læste bogen, blev jeg mindet om alle de gange, jeg har bevæget mig ”på det dybe vand”, ligesom Pedersen gjorde.

Jeg har indset, at Gud holdt mig oppe i de hårde tider, og at min tro blev løftet da jeg huskede alle de store og små sejre, jeg personligt oplevede, da jeg følte Guds kald i mit liv.

Selv om ”Skatten i lerkar” handler om lederskab, bliver man som læser opmuntret til at stole på Guds trofasthed trods ledernes skrøbelighed.

Ingolf Henoch Pedersen: Skatten i lerkar
288 sider. 249.95 kr. Forlaget Lohse