Sponsorløb til fordel for Oasehøjskolen i Kjellerup

Lørdag den 31. oktober holder den kristne højskole Oasehøjskolen på Oustrupvej 14 i Kjellerup et sponsorløb ved navn Oaseløbet. Man kan vælge mellem distancer på hhv. 5 km, 10 km og en halvmaraton.

Man kan tilmelde sig Oaseløbet på oplev@oasehojskolen.dk

Oasehøjskolen inviterer også til teatergudstjenester i oktober: Søndag den 18. oktober kan man se teatergudstjenesten ”Imagine” i Nørrelandskirken i Holstebro, og den 25. oktober kan forestillingen ses i Aalborg Valgmenighed.

Siden januar 2019 har den tidligere herregård Bøgildgård, der også har været socialpsykiatrisk døgninstitution i Silkeborg Kommune og drengeskole, fungeret som Dansk Oases højskole for unge mellem 17 og 31 år. Højskolens forårshold 2021 begynder den 10. januar og slutter den 19. juni.