Verdens største lederskabskonference – i år uden pladsbegrænsning

Når Global Leadership Summit i år igen inviterer danske ledere i forretningsliv og kirker til konference, bliver det anderledes, end det plejer. Corona har rykket begivenheden online. Den ærgerlige begrænsning har dog nogle ganske positive sidegevinster.

Ricardo Izecson dos Santos Leite bedre kendt som Kaká, er en brasiliansk tidligere fodboldspiller. I år taler han om ”En legendarisk atlets lederskab” på GLS-konferencen. Foto: Poul SILA, Flickr.

For 16. år i streg har verdens største lederevent The Global Leadership Summit med godt 420.000 deltagere i 124 lande også sit nedslag i Danmark.

Men i modsætning til tidligere er der i år ubegrænsede pladser, da alle årets deltagere tilbydes et ”digitalt sæde”.

– Vi ved, hvor meget det har betydet for vores mange deltagere gennem årene at kunne mødes fysisk og netværke på GLS-konferencerne i København og Aarhus.

Da vi i foråret besluttede at gennemføre GLS 100 procent online i år, var det derfor ikke med den bedste følelse i maven, fortæller Søren Würtz, som er leder i den danske afdeling af organisationen.

Men som tiden er gået, er han blevet noget mere tilfreds med den beslutning.

Søren Würtz er leder af den danske afdeling af Global Leadership Network, som står bag lederkonferencen. Selv om han er træt af, at digitaliseringen af årets konference stiller sig i vejen for networking, er han taknemmelig for, at det ikke ender med en aflysning. Pressefoto

Nærmest lykkelige

– Som det ser ud i dag, er vi nærmest lykkelige over, at vi ikke skal melde aflysninger ud, men modsat kan sætte billetpriserne drastisk ned og gøre det endda meget nemmere og mere fleksibelt at deltage på dette års to digitale leder-summits, forklarer han.

Både fredag-lørdag den 22.-23. oktober og de samme dage i ugen efter er der derfor mulighed for at deltage i den verdensomspændende konference.

Og Søren Würtz er i hvert fald begejstret for det, som deltagerne skal have med sig hjem fra programmet.


Artiklen fortsætter efter annoncen:– Vi tør godt garantere en digital wow-oplevelse, fordi undervisningen er aktuel, den bringer ny viden, den rammer plet, den motiverer, den giver nye vinkler og ja, så er det undervisere, som brænder for det, de har på hjerte og er dygtige til at kommunikere deres viden og erfaringer, mener han.

Paula Larrain, journalist og radiovært på P1, skal guide de danske deltagere gennem det internationale program. Pressefoto.

Den frygtløse organisation

Paula Larrain, radiovært på P1-programmet ”De højere magter” er uddannet journalist og tidligere nyhedsvært på tv. Sammen med Lasse Rich Henning, som er administrerende direktør ved Musikkens Hus Aalborg, skal hun være vært på den danske version af den amerikanske konference.

De mange oplæg på årets konference spænder bredt. Lige fra Kaká, fodboldstjernen, over en hel række virksomhedsledere til forskere som Amy Edmondson, der er professor i ledelse og samarbejde ved Harvard Business School. Hun er desuden kendt som forfatter til bogen ”Den frygtløse organisation.”


Artiklen fortsætter efter annoncen:Søren Würtz er overbevist om, at også nye deltagere på årets GLS-konferencer vil få meget ud af indholdet, der er spækkket med kreative inputs.

På tidligere GLS-konferencer, som her i 2014, er det internationale program blevet vist på to lokationer i Danmark. Det giver mulighed for at deltagerne kan møde hinanden og tale sammen over frokosten. Sådan bliver det ikke i år, hvor coronasituationen har sendt begivenheden online. Til gengæld er der ingen pladsbegrænsning, og det er billigere at deltage. Pressefoto.

Kristent grundlag

GLS-konferencen, som er drevet af Global Leadership Network Denmark, er en global non-profit-organisation, som startede i Chicago i 1995 og har et særligt DNA med sit kristne værdigrundlag.

Men alle uanset tro og overbevisninger er velkomne på GLS, og vi tør godt garantere ”fuld valuta” for pengene, lover Søren Würtz.

Yderligere information om konferencen kan findes på gln.dk.


Artiklen fortsætter efter annoncen: