Bøn om enhed under indsættelsen af Joe Biden

Pastor Silvester Beaman bad Gud hjælpe amerikanerne til at gøre deres fjender til venner.

Joe Biden aflagde ed som USA’s 46. præsident den 20. januar 2021 med hånden på en 127 år gammel familiebibel.

En kendt præst fra Delaware, der er personlig ven af Joe Biden, bad for den nye præsident og amerikanernes enhed ved afslutningen af indsættelsesceremonien onsdag.

Det skriver Christian Headlines.

Silvester Beaman, der er pastor ved metodistkirken Bethel AME Church i Wilmington, bad en bøn, der varede i over fire minutter, og hvis indhold de troende fra begge partier formentlig kunne være enige om.

USA har brug for Gud

“Mere end nogensinde har Amerika brug for Gud,” lød det i bønnen fra Silvester Beaman.
– Vi har brug for dig til at opdage vores fælles menneskelighed. I vores fælles menneskelighed vil vi opsøge de sårede og forbinde deres sår.

Vi vil søge helbredelse for de syge, og sørge over vore døde. Vi vil være venner med de ensomme og udsatte. Vi vil dele vores overflod med de sultne. Vi vil yde retfærdighed overfor de undertrykte, indrømme synd og søge tilgivelse, så vi kan opnå forsoning.

Idet vi opdager vores menneskelighed, vil vi søge det gode i og for alle vore naboer. Vi vil elske de u-elskelige, og fjerne stigmaet fra de såkaldt urørlige. Vi vil tage os af de mest sårbare – vore børn, de ældre, de psykisk udsatte og de fattige. Vi vil søge rehabilitering efter straf. Vi vil give nye muligheder til dem, der er udelukket fra muligheder.

metodistpræst Silvester Beaman, som bad for Joe Biden og Kamala Harris og deres familier.

Bøn om enhed og fred

Pastoren bad især om enhed.

– Vi vil gøre vore fjender til venner, bad pastor Beaman og gentog det, før han erklærede:


Artiklen fortsætter efter annoncen:“Folk skal ikke længere løfte våben mod hinanden. Vi vil hellere bruge vore ressourcer til det, som er godt for landet, og blive et fyrtårn for liv og god vilje overfor verden. Vi vil heller ikke længere lære had. Vi vil lægge os til hvile i fred og ikke gøre vore naboer bange.”

Bøn for Biden

“Gud, vi beder om din guddommelige nåde over vores præsident Joseph Biden, og vores førstedame og deres familie. Vi beder om, at du vil vise den samme nåde overfor vores vicepræsident Kamala D. Harris, og vores second gentleman, Doug Emhoff, og deres familie.”

Pastor Beaman bad også om enhed trods alle raceforskelle, politiske skel og ”personlige præferencer” og bad om, at folk må være gode forvaltere af skaberværket.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Beaman sluttede sin bøn med at minde om de forskellige etniske og sociale grupper i USA og deres historie i landet og sagde:

“Lær os, Gud, at leve i det, elske i det og finde helbredelse i det, så vi ikke mister rigets mål. Til din ære, majestæt og magt i al evighed halleluja. Ære, hallelujah, i vor fælles tros stærke navn. Amen.”