Hvis Jesus Var En App…

Af Morten Iversen Forstander, Mariager Efterskole

I App Store hitter den nye App “Jesus – stay connected”, og jeg overvejer at downloade den til min telefon. At to milliarder brugere har downloaded den før mig, indikerer, at dette nok ikke er en scam-app eller en virus. Men som altid skal jeg lige læse brugeranmeldelserne, før jeg downloader den til min telefon:

”Fantastisk App, den har forvandlet mit liv og min måde at bruge telefonen på. Jeg kan ikke leve uden i dag.”

”Der er som om, at programmet overtager mere og mere af telefonen med tiden. Den beder om tilladelse til at bruge kamera, mikrofon og højtaler. App’en vil også gerne være en del af alle andre programmer og kommer med input på blandt andet billeder, musikafspiller og internetsurfning.”

”Efter flere år med skærmafhængighed er jeg nu fri, takket været Jesus-app’en.”

”App’en er gratis og uden reklamer, det er godt – den beder dog om et bidrag ind i mellem til at holde udviklingen kørende samt hjælpe med at udbrede kendskabet om den.”

”Fantastisk, jeg bruger “Jesus – Stay Connected ” hver dag, og det er livsforvandlende.”

”Jeg har altid troet, at appen var et scam, men som 25-årig mødte jeg en på mit studie, som viste mig, at jeg tog fejl, så nu har jeg også fået den på min telefon. Bedste app ever!”

”Det er for fedt, telefonens batteri lader op, og min ødelagte skærm heler sig selv, mens man bruger app’en.”


Artiklen fortsætter efter annoncen:”Mine forældre har fortalt mig om denne app fra jeg var lille, de bruger den selv hver dag. Men da jeg som 13-årig fik appen på min egen telefon, forandrede det mit liv, nu anbefaler jeg den til alle mine venner.”

”Det er et fint program, men jeg bruger den ikke så meget. Startsskærmen er allerede fyldt op af Facebook, Instagram og SnapChat, Teams, Outlook og Aula, samt mail og beskeder. For slet ikke at tale om Netflix, DisneyPlus og min internetbrowser. Jeg har den i mappen diverse, til hvis jeg nu skulle få brug for den en dag.”

Skriv din anmeldelse her:


Artiklen fortsætter efter annoncen: