Ikke uden Jesus

Elin Quist
Frederiksberg

Det er godt, når sjælen og ånden begynder at vågne op og bliver klar over, at der er mere end bare det jordiske liv; men at det åndelige også er en virkelighed.

Men den åndelige søgen går desværre for rigtig mange i denne tid i den forkerte retning. Det er meget populært og yderst interessant nu at være et åndeligt menneske. Ofte kan man høre og læse om (specielt) kendisser, bl.a. skuespillere, at de tror på Gud. Men det har oftest noget at gøre med buddhisme og det alternative okkulte New Age.

Det er sandt, da Jesus sagde, at ingen kan komme til Gud Faderen uden igennem Jesus selv og hans død i vores sted, på korset.

Gud er fuldkommen hellig og ren, så Han kan ikke have et syndigt og “urent” menneske i sin nærhed. Derfor må man først blive renset af Jesus, i hans blod, idet Han, Gud, tog al vores skyld og straf og død på sig selv. Så kan man komme til Gud, Faderen, og være i hans vidunderlige underfulde nærvær og stå der foran Ham, sammen med Guds Søn, Herren Jesus Kristus.

Men man må først modtage Guds Søn for at komme til hans Far – og derved, på forunderlig vis, selv få Gud til Far.

Kun igennem den åndelige fødsel kan det lade sig gøre og virkelig ske, hvor ens ånd bliver født, ved at tage imod Jesus, Gud, verdens eneste frelser, tilbage til Gud, og da for evigt (Johs.-evangeliet 1: 1-18 )

Uden troen på Herren Jesus Kristus får man fat i denne verdens “gud”, som jo er Satan. (Johs. 1. Brev 5: 19)


Artiklen fortsætter efter annoncen:Det er jo også dér, konflikten ang. islam ligger.

Mange af os, der blev helhjertede kristne, måtte først igennem fx buddhismen og ‘sammenblandingen’ af religionerne – så der bør selvfølgelig ikke være nogen fordømmelse af noget søgende menneske.

Vi må bare bede om, at mennesker må få det personlige åndelige møde med Herren Jesus Kristus, ved Gud Helligånden, og derved møde Gud, og da som vores himmelske Far.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Det gælder også Pernille Aalund. For i egen “kraft” kan vi ikke udrette noget, eller sige og tro, at det kommer fra Gud.