3. udspil i en triologi

Imago Amor betyder kærlighedens billede på latin, og er titlen på dette 3. album der fokuserer på human trafficing og slaveri.

Remedy Drive er veteraner i musikbranchen med mange udgivelser bag sig udgivet uafhængigt af pladeselskaberne. Hvis man tæller alt med inkl. live-udgivelser, er dette plade nr. 13. Dertil kommer et par EP’er.

Jeg anmeldte også deres forrige udspil og sagde at de var “på randen af et gennembrud.”

Om de fik den anerkendelse, de havde fortjent, er jeg ikke sikker på, men de har i hvert fald begået endnu en god plade.

I åbningssangen ‘Dragons’ låner de lidt fra Ringenes Herre eller Hobbitten, når de nævner “footsteps of Baggins” hvor vi er på ukendt grund.

Sang nr. 2 er titelsangen, men de synger “The Image of love” på engelsk, og ikke latin. At de er glade for latin i sangtitler, ser vi også på sang nr. 7 ‘Pax Melodiam’ (fredssangen), som ironisk nok er den med mest gang i og de tungeste guitarer.

En sang med en med en meget stærk tekst er ‘Using my Name’, som handler om ikke at misbruge Guds navn; hvor de tydeliggører, at det, at misbruge Guds navn, er ikke kun hvis vi bander, men også når vi “bruger” Guds navn til vore egne selviske fordele.

De synger: “You’re using My Name in vain. For your power and for your personal gain. For your advantage. For your wealth and for your fame. You’re using My Name in vain. The wealthy got their place of prominence at your feasts, on your committees and on your boards of directors. How can you defend your cultural dominance, but not the least of these in your cities and in your public sectors. You’re using My Name. You’re using My Name in vain.


Artiklen fortsætter efter annoncen:De har også et børnekor med denne gang. Denne gang synger de rent.

Remedy Drive fortjener stadig større anerkendelse for deres musik. Jeg er fan!

Kunstner: Remedy Drive Titel: Imago Amor Genre: Hard Rock


Artiklen fortsætter efter annoncen:Download: itunes.dk Pris: 64 kr.