Bønnesvaret kom klokken 3 om natten

En nat for godt et år siden vågnede Sara Nedergaard Askholm op med en meget præcis idé. En idé, der var et bønnesvar. Hun havde bare glemt, at hun havde bedt bønnen.

Sara Nedergaard Askholm håber, at endnu flere vil medvirke på og få glæde af Instagramprofilen ”Til Mit Yngre Jeg”, som i dag har godt 500 følgere. Privatfoto.

Kære ….
Lige nu er livet hårdt for dig…

Sådan lyder starten på et af de mange breve, som findes på instagramkontoen ”Til mit yngre jeg”, som Sara Nedergaard Askholm står bag.

Længere nede i brevet fortsætter det:

– Du bliver elsket igen, ensomheden bliver en del af dig, som smerter nu, men som bliver mindre.
Brevene er kristne unge kvinders breve til sig selv, da de var endnu yngre. Breve, som sætter de til tider svære første ungdomsår i perspektiv.

En svær tid

Instagramkontoen og dens indhold er født ud af Sara Nedergaard Askholms passion. Hun er 26 år, læreruddannet og på barsel med sit andet barn. Hendes familie er tilknyttet Christianskirken i Aarhus.

Hendes passion er at tale om tro, tabu og alt det midt imellem – især når det gælder kristne kvinder.

En passion, som tager udgangspunkt i hendes egen historie.

For det var ikke let at være Sara omkring gymnasietiden. Hun er født og opvokset i en kristen familie på Lolland-Falster. Men det var svært at få det hele til at hænge sammen i de år. I stedet kom hun til at minde om sine gymnasievenner i livsstil.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Læs resten af artiklen på UDF.NU