Kristen webshop med i opløbet om E-handelspris

Webshoppen OnlyByGrace.com er med i slutspurt om en nominering til E-handelspris.

Karina Nygaard Raabjerg er kvinden bag OnlyByGrace.com

Den danske, kristne webshop OnlyByGrace er af Dansk Erhverv blandt de sidste 20 virksomheder til Årets E-handelspris i kategorien ”Bedste Nye E-handelsvirksomhed.”

– Der var i alt indstillet omkring 800 virksomheder, der blev fordelt ud på 11 kategorier inden for e-handel, fortæller Karina Nygaard Raabjerg, der er kvinden bag OnlyByGrace.

Derefter blev feltet i hver kategori snævret ind til ca. 20 virksomheder, hvor OnlyByGrace er én af dem. Slut marts bliver det afgjort, om OnlyByGrace bliver blandt de sidste fem nominerede i kategorien.

Fra idé til prisnominering

Karina er meget stolt over nomineringen af det, som hun selv kalder sit hjertebarn:

– Idéen med OnlyByGrace stammer fra mine mange år i interiørbranchen. Når jeg har været på messer rundt om i Europa, har jeg har altid været på udkig efter brugskunst og interiør, som jeg kan relatere min tro til – gerne i den nordiske designstil, men det har været stort set ikke eksisterende.

Derfor valgte jeg i 2019 for alvor at springe ud i iværksætterlivet og starte OnlyByGrace.

Karina håber, at OnlyByGrace’s produkter er med til at skabe rum for de dybere samtaler om livet, døden, troen – og alt midt imellem. Hun tror, at det er denne nytænkning og niche-forretning, der er én af grundene til, at OnlyByGrace er gået videre i Dansk Erhvervs e-handelspris.

– Jeg er taknemmelig for, at jeg har fået denne mulighed, og jeg tænker, at OnlyByGrace har så meget mere potentiale end blot inden for vores kirkelige rammer. Der er virkelig mange danskere, der søger efter mere i livet end det, de kan se med øjet. Det oplever jeg ofte med de mails og opkald, jeg får fra mine kunder. Det er virkelig en velsignelse at opleve, siger Karina.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Corona trykkede på pause-knappen

Som så mange andre virksomheder har Karina og OnlyByGrace også været påvirket af Coronaen:
– Det var planen, at jeg skulle have startet egenproduktion i 2020, men Corona satte en stopper for det, da det har været ekstremt svært at låne penge i bankerne.

Men det har ikke slået Karina ud. Hun arbejder nu på en løsning, hvor private kan låne hende penge, og der er også et par erfarne investorer på banen, der kan hjælpe med nogle af de ting, Karina ikke er så skarp på. For som Karina siger:

– Der er godt nok mange ting, man skal kunne som iværksætter.


Artiklen fortsætter efter annoncen: