Lyt – og bliv glad!

Lena Løbner har lavet et utal af CD’er, både alene og sammen med Evangelist. Nu er hun klar med sit nye album “Frihed”. Jeg har altid været glad for Lenas musik og hendes måde at formidle Guds kærlighed på gennem sine sange. Denne CD er ingen undtagelse. Jeg tror, denne udgivelse er min yndlings, for der er en harmoni mellem sangenes udtryk, musikken og Lenas stemme, som jeg imponeres over.

Stilen er vise/pop/lovsang, og alle sangene er skrevet af Lena selv, på nær “Kun en dag”.

Sidstnævnte er fantastisk flot, for den er indspillet helt enkelt, uden en masse “krumspring”. Det har været mit hjertes sang, siden jeg var barn, og den står så smuk, og Lena synger den enkelt og med indlevelse. Mange af disse gamle sange “fornyes” i denne tid. Er glad for, at den ikke bliver det i denne indspilning.

FRIHED er titelsangen på albummet og er en sang om alt det, vi har frihed til, selv om der er så meget, vi ikke må. Dejlig påmindelse om alt det gode og en super god påmindelse til os alle om, at der er ting, vi stadig kan glæde os over her i Corona-tiden.

Sangen “There is joy” er lige til at blive glad i låget af! Man kan slet ikke lade være med at synge med – det er en ørehænger.

Lena har en evne til at skrive enkelt, og når jeg lytter til teksterne, er det ofte en aha-oplevelse for mig, hvor meget vi har i livet og i troen på Gud.

Til forskel fra sine tidligere solo-CD’er, har hun denne gang fået et band med unge musikere, og det hele er indspillet live i studiet. Det er utrolig vellykket.

Musikalsk er det virkelig flot arrangeret. Jeg elsker, når der bliver kræset lidt for det musikalske, og det gør der på denne CD. Samtidig kan jeg næsten forestille mig den glæde og begejstring, der har været under indspilningen.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Jeg vil klart anbefale denne CD til alle jer, som savner noget musik med noget på hjerte i denne tid. Jeg er ikke selv i tvivl om, at den kommer til at køre på repeat hos mig det næste lange stykke tid.