Ny vicegeneralsekretær i Blå Kors Danmark

Mangeårig leder af Blå Kors’ botilbud i Hobro får ny opgave.

Lars Thidemann Jensen

Efter påske får den sociale hjælpeorganisation Blå Kors Danmark en ny vicegeneralsekretær.

Det bliver en erfaren og faglig stærk leder, som skal være med til at tegne Blå Kors Danmarks udvikling i fremtiden i rollen som vicegeneralsekretær.

Valget er faldet på 48-årige Lars Thidemann Jensen, som har 11 års erfaring som leder af Blå Kors Hjemmet Hobro, der er et af Blå Kors’ botilbud til hjemløse og mennesker med misbrug.

Vil gøre en forskel

Lars Thidemann Jensen glæder sig nu til at indtage sin nye rolle:

”Jeg er så taknemmelig for at få mulighed for stadig at arbejde for Blå Kors. Jeg har haft 11 rigtig gode år som leder af en institution og vil selvfølgelig tage den erfaring med mig.

Vi har en meget vigtig sag og en en stærk organisation, funderet på gode værdier, som jeg glæder mig til at udvikle yderligere,” siger Lars Thidemann Jensen.

Jeg er også klar til nu fortsat at gøre en forskel
for udsatte mennesker fra en anden stol og anden vinkel.

Lars Thidemann Jensen skal sammen med generalsekretær Christian Bjerre udgøre den øverste ledelse i Blå Kors Danmark, der i dag tæller 631 lønnede medarbejdere og over 3.800 frivillige.

Anerkendt leder og stærk stemme

Generalsekretær Christian Bjerre ser frem til samarbejdet med den nye vicegeneralsekretær:


Artiklen fortsætter efter annoncen:”Vi har valgt Lars ud af et stærkt felt af ansøgere. Jeg er sikker på, at vi med Lars som ny vicegeneralsekretær kan sikre og fortsætte den gode udvikling i Blå Kors. Samtidig er Lars kendt med og anerkendt i hele organisationen. Det ser jeg som et ekstra plus,” siger Christian Bjerre.

Også formand for Blå Kors Danmarks hovedbestyrelse, Dan Månsson, ser Lars Thidemann Jensen som et stærkt kort på mange områder:

”Det er en stor glæde for mig som formand for Blå Kors Danmarks hovedbestyrelse, at vi er lykkedes med at få ansat en kvalificeret og dedikeret vicegeneralsekretær.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Lars Thidemann Jensen har mange års erfaring som leder og aktør fra det sociale område. Han har engageret sig grundigt i de nuværende debatter på §110-området.

Som medarbejderrepræsentant i hovedbestyrelsen gennem de senere år kender vi ham som en medarbejder, der har blik for hele organisationen,” siger Dan Månsson.

Bor i Aarhus

Den nye vicegeneralsekretær er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og har en diplomuddannelse i ledelse.

Han bor i dag i Aarhus med sin familie. Udover at have været leder for Blå Kors’ botilbud i Hobro har han også fungeret som repræsentant for de selvejende institutioner i Blå Kors Danmarks hovedbestyrelse.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Begynder til april

Lars Thidemann Jensen tiltræder sin nye stilling som vicegeneralsekretær den 8. april 2021.

Blå Kors Danmark er en social hjælpeorganisation, der bygger på kristne værdier, og som hjælper udsatte børn, unge og voksne i Danmark.

Aktiviteterne spænder vidt, lige fra væresteder og botilbud til støttecentre for børn og familier, der kæmper med følger af alkohol- og stofmisbrug i familien, og familienetværk.