Elo Kay: ’Gud styrer min musikkarriere’

Elo Kay er ved at være et kendt musiknavn, ikke bare i Danmark og Europa, men også i USA. Han har netop udgivet singlen ”Ghost” og udgiver sit debut- album den 14. maj.

Elo Kay, der netop har udgivet sin nye single ”Ghost”, oplever stor anerkendelse og opmærksomhed – også internationalt.

”Ghost” handler om alle de tanker, der kan ramme os alle, og tanker, der rammer dig, når du viser svaghed, fortæller han. Budskabet er, at Gud kan hjælpe, når vi rammes.

Elo Kay er en kendt musiker i både Danmark og Europa, og sågar USA er ved at få øjnene op for ham. Han er vant til at turnere og spille på store scener med kendte kunstnere rundt omkring i verden. Men han er også kristen og har valgt at bekende sin tro, også gennem sin musik.

Vi har alle brug for et håb

– Det, jeg har oplevet i min tid som kristen og musiker i det, vi kalder den sekulære verden, har været en åbenhed for et budskab, som alle mennesker kan se sig selv i.

– Om man er troende eller ej, så er budskabet om håb universalet. Vi søger alle sammen et sted, hvor vi kan komme hen, når vi ikke kan finde fred. Jeg finder min fred gennem troen på Jesus, og det er det budskab, jeg har haft med mig, når jeg har blevet interviewet i radioen og diverse blogs og magasiner.

Læs resten af artiklen på udf.nu