Soldaterhjemsleder 60 år

Else og Frank Overby på soldaterhjemmet i Slagelse.

Leder af KFUM’s Soldaterhjem i Slagelse Frank Overby fyldte 60 år lørdag 24. april.

Franks karriere begyndte som ung assistent i Skive, og i 1993 blev han ansat som assistent på KFUM’s Soldaterhjem i Høvelte sammen med sin kone Else. De flyttede hurtigt til Tønder for at blive soldaterhjemsledere.

Da Tønder Kaserne blev afviklet ved årtusindskiftet flyttede lederparret til Slagelse, hvor de har sat deres præg de seneste 21 år som soldaterhjemsledere.

Kombinationen af det praktiske arbejde samt den kristne forkyndelse og samtaler passer fødselaren godt. Frank er rigtig i sit es, når han holder cafédebat med soldaterne, og så kan han synge videre under den efterfølgende opvask eller gulvvask. Weekenderne nydes ofte i familiens sommerhus.