Sommer-højskole for seniorer i Mariager

Mariager Højskole inviterer seniorer til kurser i august.

Præsteparret Karen Margrethe og Poul Kirk er blandt talerne på sommerkurset i Mariager.

Fra den 1. til 14. august 2021 afholder Mariager Højskole et sommerkursus med fokus på dybdegående bibelundervisning, ekskursioner, lækker mad, gruppesamtaler samt en palet af valgfag for enhver smag.

Kurset henvender sig til seniorer, som længes efter fællesskab med andre, og som har lyst til at blive fyldt godt op i sommerferien.

Gæstetalerne

I år er gæstetalerne bl.a. missionær Sven-Axel Conrad, tidligere præstepar Karen Margrethe og Poul Kirk, René Ottesen fra Open

Missionær Sven-Axel Conrad medvirker som gæstetaler.

Doors, der har fokus på den stigende forfølgelse af kristne i 2021, samt flere højskolelærere og velkendte præster og foredragsholdere.

Arrangørerne forventer et spændende kursus med aktuelle emner på plakaten. På kurset vil man kunne mødes om undervisning, sang og musik, nærvær, dele livshistorier og spise god mad.

Opfyldning efter corona

Kursusleder Carsten Jensen siger: ”I år samler vi en perlerække af spændende personligheder, som vil dele trosinspirerende undervisning.

Vi forventer mange deltagere, da der er et corona-vakuum – vi savner at mødes med hinanden og dele liv. Vi glæder os til at byde alle gæster velkommen, både dem som har været på højskolen mange gange, men også nye kursister, som vil have ferie med mening i vores lækre omgivelser”.

Kurset finder sted hvert år, og man oplever år efter år, at folk møder nye og gamle venner og bekendtskaber. Derfor er det en uge, rigtig mange ser frem til.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Arrangørerne forventer stor interesse for dette kursus og vil anbefale alle at tilmelde sig i god tid. Prisen for sommerkurset er 3025 kr. for en uge og 4700 kr. for 2 uger.

Kursuslederne i år er Vera Bendtsen, tidligere sekretær og konference-ansvarlig på Mariager Efterskole, og Carsten Majland Jensen, præst i Aalborg Citykirke.

Man kan tilmelde sig på www.mariager-hojskole.dk eller kontakte højskolen for mere information.


Artiklen fortsætter efter annoncen: