Chuck Norris takker sin mor for bøn

Walker – Texas Ranger, Chuck Norris, hylder sin mor Wilma, som er fyldt 100 år.

Skuespilleren Chuck Norris er gennem mange film blevet indbegrebet på en meget sej fyr. Men på sin mors 100-års dag var han også sej nok til at takke hende for, at hun bad for ham, da han var ved at miste sin sjæl i Hollywood.

Norris fortæller i en artikel på WND.com om sin mor, Wilma Norris Knight, at hun var født i fattigdom på landet i Oklahoma den 4. maj 1921, og hun havde et meget vanskeligt liv.

Som otte-årig kom hun under børneforsorgen og boede på et børnehospital, hvor hun led af en sjælden sygdom i to år. Derefter vendte hun hjem og passede sin familie under den store depression og plukkede bomuld på markerne.

Som kun 16-årig giftede hun sig hun sig med Chucks far, der forlod familien og overlod til Wilma at opdrage sine tre drenge alene.

”Mor har været et eksempel på udholdenhed og tro hele sit liv,” fortæller Norris.

”Hun har også udholdt, at hendes to ægtemænd, en stedsøn og to børnebørn døde, samt at min yngre bror Wieland omkom i Vietnamkrigen.

Aktivt bønsliv

Hun har haft kræft gentagne gange og har gennemgået omkring 30 forskellige operationer for en lang række sygdomme – og alligevel er hun stadig her til at fortælle om det.”

Skuespilleren fremhævede derefter sin mors aktive bønsliv.


Artiklen fortsætter efter annoncen:”Min mor har bedt for mig hele mit liv gennem tykt og tyndt,” forklarer Chuck Norris.
”Da jeg blev født, døde jeg næsten af ​​komplikationer.

Da hun næsten mistede min sjæl til Hollywood for et par årtier siden, var hun derhjemme og bad om min succes og frelse. Hun bad endda for, at jeg måtte finde en kvinde til at ændre mit liv, og det virkede.”

”Walker, Texas Ranger” -stjernen hædrede også dermed sin kone i artiklen og indrømmede, at han ikke ville være, hvor han er i dag, hvis ikke hans mor og kone havde været der.
”Jeg fejrer også min kone, Gena, i denne mors dags-uge.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Gena hjælper mig med at køre alle mine virksomheder og er administrerende direktør for vores nye artesiske flaskevandsselskab, CFORCE. Men mest af alt er hun mor til vores tvillinger, mit livs kærlighed og min bedste ven,” tilføjede han.

”Jeg er overvældet af taknemmelighed til Gud for disse to utrolige kvinders indflydelse i mit liv.”