Raketten er lettet

Tredje udspil fra amerikanske Apollo LTD (2. plade i fuld længde) er ganske vellykket.

Apollo LTD er en duo bestående af Jordan Phillips og Adam Stark. Navnet har de valgt ud fra deres fascination af rumfart, som stammer fra Jordans onkel, der var astronaut for NASA i 90’erne.

Denne nye plade er indspillet, mens corona-nedlukningen har stået på, og den er tænkt som dels en opmuntring og dels en opfordring til at lære os at se alt det smukke i hverdagen, som man let kan overse. Det er baggrunden for pladens titel.

Musikstilen er “glad pop”, og der er ligheder med enmandsbandet Owl City, men også med grupper som fx OneRepublic og Imagine Dragons.

De sange jeg synes umiddelbart er mest interessante, er ‘Good Day’ og ‘Sunday Morning Feeling.’

Det er svært ikke at komme i godt humør, når man lytter til ‘Good Day.’ På denne sang får de hjælp af hip-hop-gruppen Social Club Misfits. Sangen er ikke naiv i teksten, når den siger, at ”det bliver en god dag”; men som der rappes, er de fuldt ud bevidste om, at der både findes gode og dårlige dage. Men de har valgt ikke at bekymre sig og være fyldte af angst, da Gud ikke slipper os og ikke forlader os.

På ‘Sunday Morning Feeling’ gæsteoptræder Ryan Stevenson med sin behagelige hæse stemme. Ryan blev opdaget af TobyMac i sin tid, og han leverer varen og giver sangen et ekstra pift.

‘Soldier On’ er også en god sang, som opfordrer til at kæmpe videre uanset omstændighederne, vi står i. Der er 14 sange på pladen, men de er ganske korte, så hele pladen er kun 44 min. og 37 sek. lang. Popsange skal helst heller ikke være for lange, så det er meget passende.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Denne tredje “rumrejse” for Apollo LTD er ganske vellykket, og den kan de godt være tilfredse med, når de ellers er landet igen.

Kunstner: Apollo LTD.
Titel: Nothing is Ordinary. Everything is Beautiful.
Genre: Pop.
Download: itunes.dk Pris: 89 kr.


Artiklen fortsætter efter annoncen: