En sommeravis til menighederne

Af Henri Nissen Ansvarshavende redaktør

På denne tid af året tager mange af os på kristne sommercamps. Men i år er de fleste sommercamps aflyst, fordi arrangørerne ikke kunne planlægge, når de ikke vidste, hvordan reglerne var til den tid.

De årlige bibelcampinger og sommercamps er ofte meget hyggelige og festlige. De får os til at føle os som én stor familie. Vi møder nye mennesker og venskaber plejes.

Og disse samlinger fylder også vores åndelige beholdere op. Vi får ny indsigt og frimodighed til dagligdagen derhjemme. Men ikke i år…

Hvad gør vi så…? – Her er et par forslag:

1. Find frem til de få kristne samlinger, der alligevel foregår. Her er som regel ikke så mange, men til gengæld er fællesskabet måske tættere.

2. Find ud af, om kirker i nærheden har gudstjenester eller møder om sommeren. Hvis din egen kirke ikke har noget, kan du besøge andre og opleve et nyt fællesskab og høre forkyndelsen på en ny måde.

3. Se online-gudstjenester og møder. Aktive kirker har deres prædikener liggende, så de stadig kan ses/høres.

4. Invitér venner og bekendte i sommerhuset eller haven og del jeres åndelige erfaringer.


Artiklen fortsætter efter annoncen:5. Læs en god åndelig bog. Vi har selv et righoldigt udvalg på Hosianna.dk. Abonnenter får 5 pct. rabat.

6. Læs sommeravisen. Udfordringen plejer at sende sommeravisen ud på bibelcampinger og sommercamp. I år sender vi den i stedet for ud til de aktive menigheder, vi kender til. Du vil helt sikkert kunne få inspiration ved at læse artiklerne.

Og hvis du ikke er abonnent, men har lyst til at få en ugentlig inspiration, så prøv vores tilbud om at få avisen gratis i to måneder efter sommerferien.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Og ha’ en rigtig god sommer!