Filmfolk får bil til at transportere sig ud til bush og byer

De ivrige afrikanske film-evangelister er meget glade for den lille bil, som Udfordringens mediemission netop har givet dem.

Hidtil har filmfolkene læsset deres udstyr på en motorcykel, når de skulle vise Jesus-film i bushen. I det ujævne terræn i Afrika er de jævnlig styrtet og har lidt både personlig og materiel skade.

Udfordringens læsere støtter – udover en række radiostationer – også et meget engageret film-team i Afrika.

I henved 20 år har Ezekiel Bére kørt ud og vist Jesus-film i byer og bushen i Cameroun i Afrika.

I mange år fik han næsten ingenting for det, og han led sult og personlige afsavn. Men han brændte for at forkynde det kristne evangelium.

Ved at vise Jesusfilmen og andre kristne film udendørs i aftenmørket kunne han samle hundredvis af mennesker ude i landsbyerne.

Men udstyret gik jævnligt i stykker, og der var ikke megen hjælp at hente i kirken, selv om den modtog støtte til arbejdet. Til sidst sagde Ezekiel op. Udfordringen forsynede ham med en del udstyr og støtte. Og for et par år siden fandt han sammen med en kammerat fra bibelskolen, Daniel Badama, som også prædikede og desuden havde nådegave til at helbrede og sætte besatte mennesker fri.

De to har uddannet et team, som nu er med i missionen i landsbyerne. Og hundredvis tager imod budskabet, også muslimer, og der er mange vidnesbyrd om helbredte og dæmon-befriede.

Radio og film-evangelisten Daniel Badama viser med en løftet pegefinger, at han takker Gud for, at han og hans team nu lettere kan komme ud til landsbyerne med udstyret til at vise Jesus-film.

I denne uge gik et stort ønske i opfyldelse, da Udfordringen købte en bil til dem. Det er en Toyota Starlet, en udgået model, som nu ny-fremstilles i Nigeria på licens til få penge.

Den er tilpasset afrikanske vejforhold med hævet bund og 4-hjulstræk. Og så kan den repareres lokalt, da man har undgået al moderne computerteknik.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Du kan støtte film-arbejdet gennem Gospel Outreach (Reg. 9046 Konto 4573458449) og via MobilePay: 53914. Husk at skrive: ”Udfordringen radio/film”.
Tak for din gave!