Velskrevet med noget velkendt

Da jeg begyndte at lytte til ” Act Justly, Love Mercy, Walk Humbly” var det, som om der var noget så velkendt over hans musik; selv om jeg ikke havde hørt hans navn før, så kendte jeg til hans musik. Det viste der sig så at være en god grund til.

Pat Barrett er meget anerkendt inden for lovsang og skriver sammen med, og optræder med de kendte inden for amerikansk lovsang. Derfor overrasker det mig heller ikke, når jeg syntes, han minder om flere af dem.

På de lidt hurtige sange minder han om Chris Tomlin, som også synger med på én af sangene (”As for me”), i de følsomme om Phil Wickham, og på nogle sange minder hans musiske sammensætninger om For King & Country, som jeg dog ikke mener, han arbejder sammen med.

Det er et gennemarbejdet album både med gode tekster, lækker musik og variation i lydbilledet. Et album, som er godt både bevidst at lytte til, men også et album man kan have i baggrunden, når man læser eller hygger med vennerne.

Jeg hører ofte playlister på Spotify, og der lister han sig ind. Uden jeg helt kendte til ham, så var hans musik alligevel så velkendt. Han er meget velskrevet, og jeg kan godt lide hans musiske udtryk. Jeg skal klart høre mere af hans musik.

Hvis jeg skulle fokusere på en sang, så bliver det titelsangen, fordi den er så relevant i den verden, vi lever i. Den handler om den måde vi behandler hinanden på, hvordan vi alle bør handle, som han synger i omkvædet:

Handle retfærdigt, elske barmhjertighed, gå ydmygt med dig, Gud. I alle ting og på alle måder vandre ydmygt med dig, Gud.

Lad det være det, man går fra hans album med: at vi kan handle retfærdigt, elske med barmhjertighed, gå i ydmyghed med vores Gud.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Kunstner: Pat Barrett
Titel: ” Act Justly, Love Mercy, Walk Humbly”
Genre: Lovsang
Forhandler: Spotify