Dynamisk julemusik med fede fraseringer

Sidste år skrev jeg en anbefaling af dette album – eller næsten dette album. For KING & COUNTRY – de har nemlig genudgivet dette album, men med få ændringer. Blandt andet er ”Do you hear what i hear” kommet med. Sidst skrev jeg, at det var mit nye ynglings-julealbum – dette er det stadig.

Jeg er så vild med deres melodiøse og unikke musik, der både er følsom og peaker med tromme-beats og smukke harmonier. De to Smallbone brødre leger med både tekst og musik og leverer et super godt album.

Det, et godt julealbum kan, er at havde sange, man kan synge med på, fx ”Joy to the world”, “O come all ye faithfull” og “Go tell it on the mountain” – kendte sange, men med et twist, nye harmonier eller blot noget genkendeligt og noget, der rammer hjertet.

Det, et godt julealbum kan, er også at åbne os op for nye måder enten at formulere sig på eller tænke tanker om julen, og det der skete i Julen.

Det gør de altså. Sangen ”The Carol of Joseph (i believe in you)” – den rørte mig dybt denne gang – det er en historie om, hvad man kan forestille sig, Josef tænker – men også en sang med ord, vi alle har brug for at høre.

”I believe in you” – jeg tror, det ramte mig; selv om jeg har mennesker, der tror på mig, så kan nogle sange bare tale ind til ens inderste – og give en dybde, som andre sange måske slet ikke kan.

Men tilbage til selve albummet: Hvis du er til melodiøse, stærke og rørende stemmer blandet med super harmonier samt velproduceret musik, så er dette her klart et album for dig.

De tør at lege med lyd og stemmer og står ved de ord, de synger – det er et spændende julealbum.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Kunstner: For KING & COUNTRY

Titel: A drummer boy Christmas

Genre: Jul/pop


Artiklen fortsætter efter annoncen:Forhandler: Spotify