Jeg kom i julestemning

Dem der kender Mathew West ved, at han er den største julegris. Han elsker juletiden, og det skinner igennem på albummet “We need Christmas”.

Det er et godt julealbum med et godt fælles budskab: at vi burde dele julens hjertevarme, tiden med familien, det at have Jesus med i hverdagen – hver dag 365 dage om året.

Vi har brug for julen for at huske de ting. Hans sange er velproducerede, velskrevne og en god blanding af kendte og nye julesange, samt nogle af hans velkendte sange, men med live feel. For min del kommer jeg så meget i julestemning af sådan et album, og det er bestemt værd at lytte til.

En af de sange, der for mig betyder noget helt specielt, er ”Make Way”. Der handler om at gøre plads til Gud i livet og om at se de ”almindelige” ting i livet, men med himlens briller på. Første vers lyder;

See that star in the eastern sky
Well, it ain’t just a starry night
It’s a flicker of hope to let the world know
The darkness will soon be light
See that stable and a manger low
Ain’t just a manger, no
It’s what Heaven used to show me and you
Just how far His love will go

De simple ting som en stjerne på himlen, en krybbe i en stald, viser os lige nøjagtig, hvor langt hans kærlighed rækker.Det er også et tegn på, at mørket snart vil blive til lys. Det er da så godt at blive mindet om.

Det, der gør denne cd til noget specielt, er også, at den er velproduceret, der er lige de rette instrumenter på, og kor, når der er behov for det. Den eneste sang, der falder lidt ved siden af er ”Gobble gobble”. Det er en sjov sang, men fordi vi ikke fejrer Thanksgiving, så betyder den ikke så meget for mig. Men sjov er den da.

Så tag og lyt til dette album og kom i julestemning.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Kunstner: Mathew west
Titel: We need Christmas
Genre: Jul/pop
Forhandler: Spotify