Et super album

Mike Donehey har tidligere udgivet en Ep, men Flourish er altså hans første fulde solo-album. Dog er han meget kendt i musikverdenen, da han også var forsanger i bandet Tenth Avenue North.

Dette album virker ikke som en første udgivelse, det er velproduceret og velskrevet og er bestemt værd at lytte til. Jeg kendte ikke så meget til ham, men han har en dejlig lyd, der tangerer fra det mere poppede til de mere rockede guitar-riffs.

Han er klart en mand, der tænker over teksterne også, og der er sange både til at være sammen med Gud, at tænke over hvad vi prioriterer i livet, og hans tanker om hvem han er.

Jeg er vild med han stemme og hans lyd. Jeg kan ikke helt sige, hvad det minder om da jeg ikke kender hans tidligere band så godt; men jeg kan læse mig til, at de fleste fans af bandet synes, lyden er meget velkendt fra Tenth Avenue North. Jeg vil klart anbefale, at man lytter til ham.

Jeg er blevet ret vild med sangen “Glory i couldn’t see”. De handler om at leve i nuet og ikke gå glip af de vigtige ting i livet.

Noget af teksten lyder:

I’m waking up, to every sunrise
And every night sky.
To the magic that’s right here waiting, but I’ve been asleep,
And what a surprise
How much of this life comes into focus, so mysteriously
There’s glory that I couldn’t see.

Jeg vil klart anbefale alle at give Mike Donehey’s album et lyt eller to – jeg er i hvert fald blevet fan af både hans musikalske udtryk og hans generelle lydbillede.


Artiklen fortsætter efter annoncen:For mig er teksten også vigtig, og der er han også stærk. Så lad os huske at fokusere på den herlighed vi så ofte glemmer at se omkring os. Jeg tror i hvert fald, at vi nogle gange kan glemme at se de små og store gode ting, der sker omkring os.

Kunstner: Mike Donehey

Titel: Flourish


Artiklen fortsætter efter annoncen:Genre: Pop

Forhandler: Spotify

https://youtu.be/TsUbc7fezTI