Mission Afrika ansætter chef for fundraising og økonomi

Stig Lilleøre har masser af erfaring fra både det private erhvervsliv og flere kirkelige organisationer.

Mission Afrika har ansat Stig Lilleøre som leder af fundraising og økonomi.

Fra den 14. juni overtager Stig Lilleøre ledelsen af økonomien i missionsselskabet, der trods corona har formået at få en stabil økonomi. Samtidig skal han opbygge en ny struktur på tværs af nogle teams, der ikke tidligere har været under samme leder, nemlig fundraising og økonomi.

”Et scoop ”

”Vi har gjort et scoop,” smiler generalsekretær Henrik Engelbrekt Refshauge. ”Stig er en knalddygtig økonomimand med masser af erfaring i rygsækken fra det private erhvervsliv.

Desuden er han kendt med organisations- og kirkeverdenen. Han sidder i menighedsrådet som kasserer i Michaelis kirke i hjembyen Fredericia, kommer i Indre Mission og sidder med om bordet i Soldatermissionens bestyrelse, og det, er jeg sikker på, kommer til at spille sammen med hans rolle i Mission Afrika,” fortæller Henrik.

Nye udfordringer

Fra sit tidligere arbejde har Stig Lilleøre en lang erfaring med regnskab, økonomi og ledelse. Tidligere har han siddet som regnskabschef i Expert, økonomichef i Frie Koncernen og senest som afdelingsleder hos Sagro.

Uanset jobtitlen har han haft fokus på at være struktureret og serviceorienteret.

”Det handler om sammen at udvikle både systemer og mennesker”, fortæller den nye leder, som vil gå til opgaven med ydmygt sind og en åbenhed over for at lære nyt.

”Jeg kender mine styrker, men er også klar på at blive udfordret på mine mindre stærke sider. Her skal jeg opgraderes på fundraising,” fortæller Stig Lilleøre, som nu glæder sig til at blive en del af Mission Afrikas mange, spændende projekter ude og hjemme.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Mission Afrika

Mission Afrika arbejder med holistisk mission gennem forkyndelse af det kristne budskab gennem kirke- og samfundsopbyggende projekter i nært samarbejde med 7 partnere i Afrika og Mellemøsten.

Organisationen har en omsætning på 31 millioner, 25 medarbejdere og unge studentermedarbejdere på sekretariatet i Århus og rundt om i Danmark, godt 60 genbrugsbutikker samt 2 Euroshops i Mali.