Stor stemme, med noget på hjerte

Sinach er en kristen sanger og sangskriver, som for alvor fik sit gennembrud i verden med ”Way Maker”, som er blevet brugt af 60 andre kristne artister, bl.a. Michael W. Smith, Pat Barret, Darlene Zschech mv. Hun er den første afrikanske artist som er kommet i toppen på den amerikanske ”Billboard Christian top 100”. Ikke desto mindre er ”Greatest Lord” hendes 12 album, og det er bestemt værd at lytte til.

Der er tale om et gospel/lovsangsalbum, med skønne sange, fremført med Sinachs kraftfulde stemme, flot baggrundskor og mange dygtige gæstesolister. Hun synger bl.a. sammen med Leeland og Darlene Zschech. Sinach skriver selv sine sange, og teksterne vidner om en stor kærlighed og et nært forhold til Gud.

Hun synger med inderlighed og overbevisning i stemmen – og hvilken stemme! Den er stor og kraftfuld og lyder som en rigtig ”Gospelmama”. Det er ikke noget at sige til, at hun har millioner af lyttere, og med dette album vil der komme flere til.

Det er et meget stilsikkert album, med flotte lovsange og skønne gospelsange, som fremføres i fin balance mellem solist, kor og musikere. Det er et studiealbum men lyder meget autentisk og ægte.

Min absolutte favorit er ”King of Glory”, hvor Sinach synger duet med Darlene Zschech.

Deres stemmer passer så fint sammen, og sangen er virkelig smuk. Men det jeg elsker mest ved dette album, er de flotte tekster, som minder mig om Guds almagt og storhed.

Hvis du vil have et lidt anderledes lovsangs-/gospelalbum, så prøv at give Sinach en chance.

Kunstner: Sinach


Artiklen fortsætter efter annoncen:Titel: Greatest Lord

Selskab: Integrity music, april 2021

Tilgængelighed: Apple music, Spotify, amazon mv.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Pris: 99 kr.