’Tal til mig’ modtog Buketten fra KLF

ben Maria Zeuthen modtog Buketten for trosprogrammet ’Tal til mig’.

– Mange mangler selvværd på deres egen tros vegne. Det synes jeg er synd, for det er jo deres tro, fortæller Iben Maria Zeuthen, som for nylig modtog Buketten fra KLF, Kirke og Medier for P1-programmet ’Tal til mig’.

Blandt gæsterne i programmet er tidligere cykelrytter Brian Holm, skuespiller og sanger Anette Heick, partiformændene Jakob Ellemann-Jensen og Søren Pape, entertaineren Sigurd Barrett og ’Fællessang’-vært og sangskriver Katrine Muff.

”Iben Maria Zeuthen formår som vært på en engagerende og ærlig måde at skabe en fortrolig samtale, hvor troen får lov til at spille en central rolle,” hedder det i begrundelsen fra KLF.

Ulla Essendrop modtog en særbuket for programmerne ’Mit liv på nettet´. Fotos: Henrik Lundahl Revshøi.

Ulla Essendrop har modtaget en særbuket fra KLF for programmerne ”Mit liv på nettet” om teknologiens rolle i folks liv.

Se oversigt over podcasts om tro