Marianne Karlsmose opstiller igen til folketinget for KD

Næstformand i KD, Marianne Karlsmose opstiller i Sydjyllands Storkreds.

Kristendemokraterne har genopstillet Marianne Karlsmose, KD-regionsrådsmedlem og politisk landsnæstformand, som folketingskandidat i Sydjyllands Storkreds, oplyser KD i en pressemeddelelse.

Marianne Karlsmose har tidligere været partiformand for Kristendemokraterne i perioden 2002-2005 og er nu igen næstformand i partiet. Hun føler sig klar til opgaven:

– Jeg glæder mig til en valgkamp med udgangspunkt i KD’s 2030-plan, der indeholder konkret politik på en lang række områder.

Menneskeværd, næstekærlighed og bæredygtighed udfoldes i praktisk politik, herunder velkendte familiepolitiske forslag, styrkelse af psykiatri- og misbrugsbehandling og kamp for borgerlige frihedsrettigheder i både skole- og udlændingepolitik, oplyser hun i pressemeddelelsen.

”Det glæder mig også, at KD nu lægger op til et løft af kulturområdet. Det vil styrke mulighederne for det gode liv og øge den mentale trivsel – det trænger vi til.

Vi har brug for både noget at leve af og noget at leve for i Danmark, derfor skal vi have en sammenhængende økonomisk politik med vægt på arbejdsudbud og gode rammer for erhvervslivet samtidig med, at vi prioriterer nære relationer, menneskelig trivsel og kultur.

Stiller op i Sydjylland

Marianne Karlsmose stiller op i Sydjyllandskredsen, og om valget på den kreds udtaler hun:

– Jeg føler mig rigtig godt hjemme i Syd- og Sønderjylland, hvor jeg er født og opvokset, og hvor jeg har boet forskellige steder i en længere årrække.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Marianne Karlsmose er født og opvokset i Fredericia og har også boet i både Haderslev og i Frøstrup ved Varde i en årrække. Hun har skiftet jobbet som gymnasielærer ud med et nyt liv som socialrådgiverstuderende på UC Syd Esbjerg. Hun er bosiddende i Tarm, er gift med cand.theol.

Birger Juhl Nielsen, som er gymnasielærer, og mor til 3 sønner i alderen 13-19 år. Hele familien er aktive i Skjern Bykirke.